dimecres, 30 de juny del 2010

Lectures d'estiu






Què us han semblat els llibres de lectura per l' estiu?


Quins altres llibres us voleu llegir?


Com que ara tindreu temps, podeu aprofitar per a llegir els llibres recomanats pels departaments de castellà i de català a més dels que tinguéssiu guardats o pensats per a l' estiu. Recordeu que no cal comprar-los, les biblioteques populars estan força ben assortides, podeu intercanviar llibres amb amics, veïns, etc. Fins i tot a algunes poblacions fan biblioteca a la fresca ( et porten llibres a la platja o a la piscina!!!) El programa es diu Biblioplatja i el podeu consultar en aquest enllaç: http://www.diba.es/biblioteques/guia/serveis/llistaserveis.asp?servei=2

Bé, doncs, de qualsevol llibre que llegiu podeu deixar aquí el vostre comentari, recomanació... Bon estiu i bones lectures... que hi haurà temps per tot!



9 comentaris:

Anònim ha dit...

es pot llegir llibres diferents de lectura????

aLma (1rD) ha dit...

Hola!
Jo de català m'estic llegint un que es diu "Violet Park", que és d'un noi que va a una companyia de taxis i troba l'urna d'una dona difunta i comença a investigar per saber qui és.

Està molt bé! :-)

Bones vacances! :D

Anònim ha dit...

hola

es poden llegir llibres diferents dels que posen en castella no?

gracies

dew.

Esther Palet ha dit...

Hola! La llista de llibres en castellà és prou oberta, trieu el que més us agradi dels proposats. Si no ho teniu molt clar, us recomano el de la C. Fünke, és de lectura amena i fàcil. Però ha de ser un de la llista. El que habia dit és que A MÉS podeu llegir d'altres llibres que us agradin i fer-nos recomanacions, després d'haver llegit l'obligatori d'aquella llista.
Ah! I enrecordeu-vos de signar els vostres missatges!

Adrià Bautista ;D ha dit...

Holaa!!

Jo m'estic llegint un llibre que està molt bé de catala es diu la decicó de l'Emma de la editorial vaixell de vapor, explica l'histora d'una noia que bé nova a l'institut i aquesta noia vol dominar-los a tots donant pallises amb la seva banda. I la colla de l'Emma vol que allo s'acabi sense l'ajut dels pares ni dels profes perque no esl hi fan cas.

Espero que estigui bé.

Adeuu!

Antonio ha dit...

el full de les coses que es tenien que fer del llibre de català on esta¿?

Esther Palet ha dit...

Hola, Antonio, els fulls amb els deures de totes les matèries estan penjats a l'entrada anterior a aquesta, la que es diu "Deures d'estiu". Apa, a treballar una mica i a descansar molt! Bon estiu!

Anònim ha dit...

hola a tots, una pregunta avans de les vacanses vam pagar els llibres per segon eso vale pero avui m'han enviat una carta per tornar a pagar els llibres????? avans del 20 de juliol ??? contesteu si us plau


Mohamed

Anònim ha dit...

UFFF EL DE CASTELLA EL VAIG TRIAR TOTA CONTENTA PERK ERA RECOMANAT PER A LECTORES POCO ACOSTUMBRADOS NO M'AGRADA ES UNA MICA REPETITIU A MI NO M'A AGRADAT AIXXX VEIG MILLO QUE POGUEM ESCOLLIR EL QUE VOLGUEM