dimecres, 30 de juny del 2010

Deures d'estiu

DEURES DE MATES
Els alumnes que han suspès l'assignatura han de presentar aquest dossier de mates. Per la resta d'alumnat és opcional tot i que, si es fa, serà valorat com a nota de segon.

DEURES DE CASTELLÀ
 Pots consultar aquest document on s'explica que tothom ha de llegir algun dels llibres proposats i per als alguns alumnes un dossier de repàs (aquests alumnes ja l'han rebut directament de part del tutor).

DEURES D'ANGLÈS
A la pàgina web del Josep podeu trobar la feina proposada per aquest estiu.

DEURES DE CATALÀ
Només es demana almenys una lectura a triar entre diverses col·leccions: Vaixell de vapor (ed. Cruïlla), El corsari i Grumets (ed. La Galera), Sopa de llibres i Antaviana nova (ed. Barcanova), Periscopi (ed. Edebé), etc. Per aquells qui teniu més dificultats podeu buscar en les col·leccions Kalafat (ed. Castellnou) i LF (ed. Eumo).

D'algun dels llibres llegits (o de tots si voleu!) cal que feu la fitxa de lectura: nom de l'autor/a, títol, col·lecció i editorial, any de publicació, nombre d'edicions i nombre de pàgines amb un breu resum del llibre (màxim 15 línies).

21 comentaris:

Anònim ha dit...

perque poseu els deures si les festes son per disfrutar!!

Prom-z ha dit...

Hola, anònim amb moltes ganes de gaudir de l' estiu! Recorda dues coses: una, que has de signar els teus comentaris i dues, creu-me que fer els deures de reforç i de recuperació és una manera d'avançar temps per a gaudir més del proper curs! I, de llegir un parell de llibres a l' estiu, els que ho tenen tot aprovat, què me'n diràs... Divertit i nutritiu per les neurones! Bon estiu!

Anònim ha dit...

es pot llegir llibres diferents de lectura????

*Stefaniia* ha dit...

si no se lee q pasa... ? =S

Anònim ha dit...

ola

volia preguntar que si as tret un sufii
a mates
tens que fer tot el dossier o no fa falta?

gracies


IRENE.

Esther Palet ha dit...

Hola, Irene,
si et fixes, a les instruccions diu que, encara que hagis aprovat, si el fas COMPLET, et compta com una nota (entre8 i 10) per al curs que vé. Val la pena fer-lo, oi? Bon estiu!

Judith 1r A ha dit...

Holaa

una cosa Esther.. del llibre de lectura de castellà.. no s'ha de fer res?
Igual que al de català hem de fer una fitxa...

graciiees =D
adeeuu

Esther Palet ha dit...

Hola, Judith! Si consultes la llista de llibres, veuràs que al final posa "NOTA: En la primera semana de septiembre habrá que entregar un RESUMEN del libro..." Així que pots llegir tants llibres com vulguis, però d'un d'ells has de portar un resum i se't farà un control de lectura. Suposo que haureu notat que l'objectiu dels profes de llengües és fer-vos llegir mooolts llibres, oi? ^)^ Bon estiu!

Anònim ha dit...

hola a tots, una pregunta avans de les vacanses vam pagar els llibres per segon eso vale pero avui m'han enviat una carta per tornar a pagar els llibres????? avans del 20 de juliol ??? contesteu si us plau


MOhamed

Vanda 1A ha dit...

una pregunta de català tenen de ser aquelles editorials o poden ser unes altres?

Esther Palet ha dit...

Hola, Vanda! Ja veus que a la explicació ho diu prou clar, ha de ser d'aquestes editorials, però pots triar entre moltíiissims llibres! Apa, anima't i tria una bona lectura. Bon estiu!

Judith Nebrera ha dit...

Una cosa Esther... del libro de castellano de lectura, yo he decidido leerme uno de Fairy Oak, pero esque yo ya me he leido los que iban antes y me toca leerme el sexto... aunque no sea el primero me lo puedo leer ese no??

graciias =D

Esther Palet ha dit...

Claro, ningún problema, feliz verano.

sara vila ha dit...

una cosa joan,que jo no puc imprimir i m'agradaria fer-ho pero no seque fer diguem alguna cosa GRÁCIES adeu

Gabriel Montes ha dit...

Esther, el resumen de Castellano, lo puedo hacer a ordenador, esque es super super largo!! contestame cuanto antes!

Esther Palet ha dit...

Hola, Sara! Sóc l'Esther. Si no pots imprimir algun dossier, el que pots fer és: quan et doni la opció d' obrir-lo o guardar-lo, guardar-te'l en un llapis i després anar a algun lloc on tinguis impressora (casa d'algun amic, locutori, biblioteca...). Espero que això resolgui el teu problema. Si no, hauràs de parlar amb el professor corresponent a partir del dia 7! Que acabis bé l'estiu!

Esther Palet ha dit...

Hola, Gabi! Pues, en principio, da igual cómo lo hagas, a man o al ordenador, siempre que sea un resumen hecho a tu manera personal... Pero ¿a qué le llamas "super-super-largo"? A ver si vas a escribir el libro de nuevo, explica lo más importante. Unas dos caras podrían bastar según cuál hayas leído, y hasta una cara... Espero que lo hayas disfrutado y que acabes bien el verano.

Gaby ha dit...

Oye, alguien me puede decir eso de los libros...esque madre mia ...no es normal que paguemos las dos cosas los libros y los ordenadores... Esther, aclaramelo

Esther Palet ha dit...

¡Hola, Gaby!Podéis estar tranquilos, esta cuota es para poder usar los libros mientras llegan los ordenadores y luego el AMPA hará las gestiones necesarias para que se os devuelva. Todo lo referente al Projecte 1x1 se os explicará en la reunión del día 7 de setiembre, y también se les dirá a los alumnos esa misma mañana. La reunión de 2º de ESO que haremos el día 14 será más general.

Gaby ha dit...

Esther, mi padre llamo a Virgilio para el tema de los libros, y le dijo que no pagara y que ya se haria una reunion conforme a los libros y al portatil, y de momento nos dijo que no paguemos nada

Anònim ha dit...

Hola jo tambien iva a preguntar lo mismo lo de libros i ordenadores
la verda no entiendo