diumenge, 4 de juliol del 2010

La salut dels nostres rius


Sabeu quina idea van tenir fa uns anys el grup ecologista WWF per a recordar els governs que cal millorar la salut dels rius? L'any 2002 van seguir la iniciativa de l'associació European Rivers Network (xarxa de rius europeus) i van convocar el BIG JUMP, el gran salt! Es distribueixen per diferents rius i fan una capbussó per reclamar que l'aigua sigui prou bona per a que tothom s'hi pugui banyar, igual que fa 100 anys. El proper dia 11 de juliol fan el Big jump 2010 a diversos punts d' Espanya. Si hi ets a prop, potser et vé de gust anar-hi, donar-hi suport, o només saber-ho. És una iniciativa enmarcada en el Programa de voluntariado en ríos del Govern espanyol.

En aquest enllaç trobaràs tota la informació.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

hola a tots, una pregunta avans de les vacanses vam pagar els llibres per segon eso vale pero avui m'han enviat una carta per tornar a pagar els llibres????? avans del 20 de juliol ??? contesteu si us plau

Mohamaed

Anònim ha dit...

Pero... Va dirigida a tu, posa el teu nom o familiar, mira que no y visques alguna persona que no hagues pagat els llibres aprop teu, perque potser s'han equivocat.

Anònim ha dit...

gracias pero us han enviat a vosaltres?

Mohamaed

Esther Palet ha dit...

Hola, Mohamed! D'aquesta carta que dius, no sé què pot ser. Crec que el millor és que hi aneu demà dilluns a la secretaria de l' Institut a preguntar o, si més no, truqueu per telèfon i aclariu-lo. Encara hi seran durant aquesta setmana, no badeu. De totes maneres, mira bé si posa el teu nom o el de la teva família correctament a la carta, no sigui un error. Bones vacances!

Anònim ha dit...

gracias Esther

Mohamed

Anònim ha dit...

una cosa es que ami m'han enviat la carta pero li van enviar un sms al meu pare que deia que la carta estava equivocada

llavors al final ens donen els ordinadors??

i es canviaran les classes?


gracies

DEU.

Esther Palet ha dit...

Hola, si no em dones més dades sobre la carta no entenc de què es tracta, Si tens dubtes, el millor que pots fer és anar o trucar a l' institut abans del 23 de juliol, que ja tancaran!! I dels canvis a les classes i tot plegat, al setembre començarà i tot anirà pels seus passos. Paciència, que amb llibres o amb ordinadors, n'aprendreu un niu! Tot es tracta de posar-hi moltes ganes i il.lusió en el nou curs. Bon estiu i... anònims, enrecordeu-vos de posar el vostre nom triant la opció "NOM/URL" !!!