divendres, 29 de gener del 2010

Recollida de diners per Haití

D'una tutoria de primer va sorgir de forma espontània la idea de recaptar alguns fons per enviar a Haití després del terrible terratrèmol que ha assolat el país.

Molts alumnes de primer han fet un petit donatiu (així com professorat i companys d'altres nivells!) que ens han vist anar amunt i avall amb la guardiola. Això diu molt de la sensibilitat i la capacitat d'empatia que tenen els nois i noies d'aquesta edat i de la qual, massa sovint i de forma generalitzada, en dubtem.


Continuarem recollint donatius (se'n pot dir així quan es tracta d'una acció de justícia tan elemental?) fins divendres 5 de febrer dia en què, amb tots els delegats de primer obrirem la guardiola i farem l'ingrés a un dels molts comptes solidaris.

MOOOOLTES GRÀCIES!       :-)

Us volem informar també que, a nivell de tutoria, es treballaran diversos temes relacionats amb el país: la seva història, les dades geogràfiques i socio-econòmiques, les conseqüències del terratrèmol iaixí com l'estudi dels terratrèmols des del punt de vista purament científic.


1 comentari:

Anònim ha dit...

jo crec que la gent que agui contrivuit en aquest donatiu, tindra la seva reconpensa quan estigui tot arreglt pero mentrestant hem de seguin contrivuint tots y totesssssssssss:)